Adventinė šventė Pagėgių Sandoroje

2014 m. gruodžio 13 d. „Pagėgių Sandoroje“ vyko Adventinė popietė, kurioje dalyvavo Pagėgių, Rukų, Piktupėnų ir Natkiškių evangelikų liuteronų parapijų atstovai.  

Nuotraukoje: giedamos adventinės giesmės.

Šventę Erna Vaišvilienė pradėjo eilėraščiu. Pasveikinusi visus, kurie atvyko į šventę, E. Vaišvilienė labai apgailestavo dėl tų, kurie negalėjo šiais metais atvykti, ypatingai – dėl Žukų parapijos atstovų.

Advento nuotaiką kūrė ir susikaupimui kvietė Pagėgių parapijos choras ir merginų ansamblis (vad. Evelina Norkienė). Kunigas Remigijus Šemeklis perskaitė trečiojo Advento sekmadienio Evangeliją bei dalinosi mintimis apie Adventą ir Advento vainiko prasmę, apie tikėjimo ir giesmės reikšmę mūsų gyvenimuose.

Nuotraukoje: giedamos adventinės giesmės.

Visos Pagėgių parapijos vardu, nuoširdžiai dėkojame visoms „Pagėgių Sandoros“ moterims dengusioms stalą, gaminusioms maistą bei surengusioms gražią šventę.

„Pagėgių Sandoros“ kolektyvas nuoširdžiai dėkoja pagrindiniam šventės rėmėjui ponui Gerhardui Šikšniui iš Dortmundo  ir „Šilutės Sandoros“ vadovei Astritai Liepienei, suruošusiai „Pagėgių Sandorai“ paketą su kalėdinėmis gėrybėmis nuo rostokiečių.

Nuotraukos P. Vaišvilo.

Įrašas paskelbtas temoje Uncategorized. Išsisaugokite pastovią nuorodą.